Na het succes van de vorige musical die Culturele Stichting Trias organiseerde, komt nu de tweede musical.

Deze musical is gebaseerd op het bijbelse verhaal van de uittocht uit Egypte. en vertelt het verhaal vanuit de ogen van de kinderen. We zien de kinderen vanaf het moment dat het volk vanuit Egypte door de Rode Zee is getrokken. Hoe zien zij de reis naar het beloofde land? Wie komen zij tegen? Wat gaan zij doen? Hoe kijken zij terug op hun tijd in Egypte?
Kom en beleef de tocht door de woestijn samen met de kinderen.
 
De musical wordt volledig gespeeld door de kinderen van de MusicalKids van Musicalgroep Besoyen. De musical is geschikt voor jong en oud en duurt ongeveer 40 minuten.
 
Musicalgroep Besoyen
Musical Besoyen is zoals de naam het al zegt een musicalgroep. Een groep bestaande uit enthousiaste personen in leeftijd variërend van 15 tot 70 jaar. Liefdevolle boodschappen worden overgebracht door het gebruik van toegankelijke en hedendaagse musicals die alle leeftijden aanspreken en zijn geïnspireerd door verhalen uit de Bijbel. De volledige technische realisatie hebben zij in eigen beheer. Vijftig spelers oefenen iedere donderdagavond, maar ook kinderen tussen de 7 en 15 oefenen. De technische crew zorgt voor 34 microfoonzenders, heel veel professioneel licht en geluid, kabels. De zeskoppige begeleidingsband is perfect op het publiek en de optredende mensen gericht.

Niek Dekker is regisseur.

Zandkinderen
zaterdag, 24 november 2018
19.00 uur
Sint Janskerk, Loon op Zand
Vrij entree met mandje bij de uitgang voor een vrijwillige bedrage.