muscialgroep besoyen

Met al meer dan 100 optredens, een cast van 50 personen en een groot techniek, decor en kleding team, is Musicalgroep Besoyen uit Waalwijk vanaf 2002 uitgegroeid tot een amateurgezelschap met heuse professionele ondersteuning. Liefdevolle boodschappen worden overgebracht door het gebruik van toegankelijke en hedendaagse musicals die alle leeftijden aanspreken. De musicals zijn geïnspireerd door verhalen uit de Bijbel.

De musical Luchtpost vertelt u op een herkenbare wijze het verhaal over familie de Vries en hun zoektocht naar de boodschap van kerst. Door allerlei onbekende en bekende brieven worden zij niet alleen meegevoerd naar de tijd van Jozef en Maria, maar ook naar het front tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal wordt verteld door middel van spel en liederen verpakt in een verrassend muzikaal jasje, met teksten geschreven door Reinaard Maas en Niek Dekker.

De boodschap van kerst wordt gebracht op een eigentijdse laagdrempelige manier. Met scenes die elkaar in een hoog tempo opvolgen, zal er in de 75 minuten durende musical dan ook geen pauze zijn. De musical is geschikt voor alle leeftijden en daarom een perfect uitje voor het hele gezin.

Kortom, deze musical moet u gezien hebben!

Musicalgroep Besoyen

Zaterdag 16 december 2017
19.30 uur
Sint Janskerk, Kaatsheuvel
Gratis (vrije bijdrage na afloop bij de uitgang)